Donaties - Gene Eggen Foundation

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Donaties

Stichting

Gène Eggen was buitengewoon produktief en heeft veel schilderijen, beelden, grafiek en andere kunstobjecten nagelaten. Een deel daarvan is te bewonderen in musea, kerken, de openbare ruimte en tijdens exposities. Het overgrote deel is helaas ontoegankelijk voor liefhebbers van zijn kunst, terwijl van veel werken locatie en bezitter zelfs onbekend zijn.

De website Gene Eggen Foundation
kan, in woord en beeld, het werk en de persoon van Gène Eggen voor een breed publiek toegankelijk maken. Daarnaast  zullen de opgenomen gegevens ook interessant zijn voor meer fervente liefhebbers van het werk van Gène Eggen en voor mensen die werk van de kunstenaar willen kopen. Op deze website wordt informatie geplaatst over exposities en andere manifestaties rond werk en persoon van Gène Eggen.

Vrienden en donateurs kunnen gegevens omtrent in hun bezit zijnd werk van Gene Eggen per email zenden aan de secretaris van de Stichting
ter opname in een database met werk van Gene Eggen. Graag ontvangen wij foto’s van hoge kwaliteit, voorzien van gegevens omtrent de maten van het kunstwerk, de gebezigde techniek en, indien bekend, de naam van het kunstwerk. De volledige contactgegevens van eigenaren zijn daartoe vereist. Deze kunnen op bijgaand formulier (apart formulier voor vrienden en grotere donaties of erfstellingen) worden ingevuld.

Incidenteel kan een verzoek komen om een werk in bruikleen te verstrekken voor een expositie.


Betalende vrienden en donateurs kunnen via het bestuur advies vragen over aangelegenheden betreffende in hun bezit zijnde werken van Gene Eggen.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu